Slim Comfort

Welkom bij Slim Comfort, het bedrijf dat zich volledig richt op het optimaliseren van jouw wooncomfort met behulp van kamerthermostaten en zoneregeling. Ons bedrijf is toegewijd aan het creëren van duurzame en energiebesparende oplossingen voor woningen en gebouwen. Onze deskundige op het gebied van technologie en milieu heeft zich als doel gesteld om deze oplossingen toegankelijk te maken voor iedereen die geïnteresseerd is in een efficiënter en milieuvriendelijker huishouden. Ontdek onze duurzame oplossingen vandaag nog en begin met het besparen van energie en kosten!

Wist je dat het gebruik van kamerthermostaten en zoneregeling een enorm verschil kan maken in je energieverbruik? Met deze innovatieve technologieën kun je de temperatuur in elke kamer van je huis individueel regelen en beheren. Dit betekent dat je niet langer hoeft te verwarmen of koelen in kamers waar je niet bent, wat kan resulteren in enorme energiebesparingen op de lange termijn.

Bij Slim Comfort begrijpen we dat het aanbod op het gebied van kamerthermostaten en zoneregeling overweldigend kan zijn. Daarom nemen we de tijd om te luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften. Op basis hiervan bieden we je een op maat gemaakte oplossing die perfect past bij jouw levensstijl en budget.

5 Jaar Garantie

Bij Slim Comfort begrijpen we hoe belangrijk het is om te weten dat je investering in goede handen is. Daarom bieden we op de meeste Salus zoneregeling maar liefst 5 jaar garantie. Zo hoef je je de komende jaren geen zorgen te maken over eventuele problemen.

Met onze uitgebreide garantie weet je zeker dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Of je nu op zoek bent naar een simpele oplossing of een uitgebreide zoneregeling voor je hele huis, wij staan garant voor onze producten en de werking ervan.

Dus waar wacht je nog op? Kies voor Salus Smart Home bij Slim Comfort en geniet van het gemak en de gemoedsrust van onze 5-jarige garantie. We zijn er om jouw leven gemakkelijker te maken, en daarbij hoort ook een uitstekende klantenservice en de zekerheid dat je investering jarenlang meegaat.

Extra zekerheid

Bij ons draait alles om het bieden van de best mogelijke service en ondersteuning aan onze klanten. Daarom bieden we de optie voor extra zekerheid voor slechts 4 euro per maand. Met deze extra optie krijg je niet alleen toegang tot onze online en telefonische ondersteuning, maar ook de garantie dat je altijd de nieuwste en veiligste software hebt geïnstalleerd op al jouw apparaten.

En als er onverhoopt toch een onderdeel binnen de garantie vervangen moet worden, dan is dat compleet kosteloos. Dit geeft jou de gemoedsrust en zekerheid die je verdient, zodat je altijd zorgeloos kunt genieten van onze producten en diensten.

Kies voor de extra zekerheidsoptie van ons bedrijf en profiteer van de beste ondersteuning en garanties die beschikbaar zijn. Ons team van experts staat altijd voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen.