Wat is zoneregeling?

Zoneregeling, ook wel naregeling, maakt het mogelijk om de temperatuur in verschillende ruimtes afzonderlijk van elkaar in te stellen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de werkkamer verwarmen zonder automatisch de woonkamer, waar de thermostaat hangt, ook warm te stoken.

Bespaar milieu en kosten
Dit is niet alleen goed voor je energierekening, maar ook voor het milieu. Let wel op want niet elke cv ketel ondersteunt deze slimme zoneregeling systemen.

Hoe werkt zoneregeling?
Allereerst een korte uitleg over de werking van zoneregeling: in de meeste gevallen werkt zoneregeling door middel van draadloze thermostaten. Deze thermostaten kun je in bepaalde, of alle, ruimtes in je huis plaatsen.

Via deze thermostaten kun je voor de desbetreffende ruimtes een gewenste temperatuur opgeven, de thermostaten meten de temperatuur in deze ruimtes constant.

Wanneer er wordt afgeweken van deze temperatuur geeft de draadloze thermostaat een seintje aan de cv-ketel dat de verwarming in deze specifieke ruimte hoger of lager moet worden gezet, dit gebeurt allemaal automatisch.

Er wordt dus alleen gestookt in de ruimte waar dit nodig is!

Vraag een offerte aan

Zoneregeling van Salus Controls

Bij Slim Comfort werken we uitsluiten met hoogwaardige en duurzame producten. Daarom hebben we gekozen voor Salus Smart Home.

Draadloos
Een ideale oplossing voor iedere woning door het draadloze systeem van Salus Smart Home. Geen gedoe met leidingen en draden trekken, maar u bepaalt waar de thermostaten komen te hangen. Het Zigbee protocol zorgt voor een stabiel, eigen netwerk. Mochten de onderdelen te ver uit elkaar staan, dan zijn er signaal versterkers beschikbaar!
Kortom altijd een oplossing voor iedere woning en elk kantoor.

Meer dan zoneregeling
Salus Smart Home biedt meer dan alleen zoneregeling. Door de slimme componenten regelt u uw complete woning of kantoor. Denk hier bijvoorbeeld aan slimme rookmelder die de verlichting inschakelen wanneer nodig. 

Het oog wilt ook wat
Niet alleen de techniek is mooi, ook het ontwerp mag gezien worden. Het slanke ontwerp van de QUANTUM thermostaat staat in elk interieur. De thermostaat is gemakkelijk tegen de muur te plakken, of kiest u liever voor een eenvoudige standaard?