Diensten & Producten

Ontdek de expertise van Slim Comfort op het gebied van comfortabel wonen en energie-efficiëntie. Onze brede scala aan diensten omvat onder andere het installeren van zoneregelingssystemen en het upgraden van verlichting. Op deze pagina vind je een overzicht van onze diensten en meest recente projecten. Wij streven ernaar om onze klanten hoogwaardige service te bieden en kijken ernaar uit om ook jou te helpen jouw leefomgeving te verbeteren.

Zoneregeling

Zoneregeling, ook wel bekend als naregeling, biedt de mogelijkheid om de temperatuur in verschillende ruimtes apart van elkaar in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld de temperatuur van je werkkamer regelen zonder dat de woonkamer automatisch mee verwarmd wordt. Dit bespaart niet alleen kosten op je energierekening, maar is ook goed voor het milieu.

Zoneregeling met thermostaten

Salus Smart Home

Bij Slim Comfort werken we met hoogwaardige en duurzame producten, waaronder Salus Smart Home. Ontdek de draadloze zoneregeling van Salus Controls en meer slimme componenten voor uw woning of kantoor. Bij Slim Comfort hechten we veel waarde aan hoogwaardige en duurzame producten. Daarom werken we graag met Salus Smart Home, een betrouwbare en innovatieve oplossing voor zoneregeling en meer.

Salus Quantum smart thermostaat

Wifi thermostaten

De wifi kamerthermostaten zijn een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing om de temperatuur in huis te regelen. Met de wifi kamerthermostaat kun je de temperatuur in uw huis gemakkelijk aanpassen aan je levensstijl en voorkeuren, en zo het energieverbruik optimaliseren. Bovendien is de wifi kamerthermostaat eenvoudig te bedienen via een app op uw smartphone, zodat u altijd en overal de temperatuur kunt aanpassen. Of u nu thuis bent of onderweg, met de wifi kamerthermostaat bent u altijd in controle.

Engo wifi thermostaten