Wifi thermostaten
Zo makkelijk kan het zijn

Een thermostaat is een onmisbaar apparaat voor het regelen van de temperatuur in huis. Het is een slimme en eenvoudige manier om het comfort in huis te verbeteren en tegelijkertijd energie te besparen. Moderne thermostaten zijn voorzien van geavanceerde functies en kunnen worden bediend via een mobiele app of spraakopdrachten. Met programmeerbare thermostaten kunt u uw verwarming en koeling instellen op basis van uw dagelijkse routine en uw energierekening verlagen. Bij ons vind je een breed scala aan thermostaten van de beste merken, waaronder Salus, Engo en Euroster. Met onze selectie van slimme thermostaten kan je eenvoudig uw huis verwarmen en koelen op de meest efficiënte en comfortabele manier. Bestel vandaag nog een thermostaat en ervaar het gemak en comfort van een slimme woning!

Engo

Met Engo wifi thermostaten heb je een eenvoudige oplossing voor het regelen van de temperatuur in huis. De thermostaten zijn eenvoudig te installeren en te bedienen via een handige app. Zo kun je de temperatuur overal aanpassen en bespaar je geld op je energierekening.

Het moderne design past in elk interieur en de thermostaten zijn compatibel met de meeste cv-ketels. Dankzij slimme functies zoals geofencing en adaptieve temperatuurregeling, past de thermostaat zich automatisch aan op basis van je locatie en dagelijkse routines.

Of je nu thuis bent, op het werk of op vakantie, met Engo wifi thermostaten heb je altijd de controle over de temperatuur in huis. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van een eenvoudige oplossing voor het regelen van de temperatuur in huis.

Meer weten over Engo Controls?

Euroster

Euroster 4040 is een zeer gebruiksvriendelijke thermostaat met slimme functionaliteiten. Door de eenvoudige bediening is het apparaat geschikt voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare thermostaat zonder poespas. De Euroster 4040 regelt de temperatuur in huis automatisch op basis van jouw levensstijl en voorkeuren. Met de bijbehorende app kun je de thermostaat altijd en overal bedienen, zodat je bijvoorbeeld alvast de verwarming kunt aanzetten voordat je thuis komt. Ideaal als je wilt genieten van een warm huis zonder gedoe.

Meer weten over Euroster?