Hoogwaardige en duurzame zoneregeling
van Salus Controls

Bij Slim Comfort werken we met hoogwaardige en duurzame producten, waaronder Salus Smart Home. Ontdek de draadloze zoneregeling van Salus Controls en meer slimme componenten voor je woning of kantoor.

Innovatie

Bij Slim Comfort hechten we veel waarde aan hoogwaardige en duurzame producten. Daarom werken we graag met Salus Smart Home, een betrouwbare en innovatieve oplossing voor zoneregeling en meer.

Draadloos

Met het draadloze systeem van Salus Smart Home is zoneregeling in iedere woning mogelijk, zonder gedoe met leidingen en draden. Dankzij het Zigbee protocol creëert u een stabiel eigen netwerk, waarbij je zelf bepaalt waar de thermostaten komen te hangen. En als de onderdelen te ver uit elkaar staan, zijn er signaalversterkers beschikbaar. Kortom, altijd een oplossing voor iedere woning en elk kantoor.

Meer dan zoneregeling

Maar Salus Smart Home biedt meer dan alleen zoneregeling. Door de slimme componenten kun je de complete woning of kantoor regelen. Denk bijvoorbeeld aan slimme rookmelders die de verlichting inschakelen wanneer nodig.

Het oog wil ook wat

Naast de techniek is ook het ontwerp van Salus Controls aantrekkelijk. De QUANTUM thermostaat heeft een slank ontwerp dat in elk interieur past. Je kan de thermostaat gemakkelijk tegen de muur plakken, of kiezen voor een eenvoudige standaard. Zo kun je niet alleen comfortabel, maar ook in stijl genieten van een duurzame zoneregeling met Salus Controls.

Google Home

Gebruik je stem om je huis te bedienen via de Google Home-applicatie Steeds vaker worden intelligente huizen uitgerust met elementen van de zogenaamde kunstmatige intelligentie. En het gaat niet alleen om sci-fi robots of hologrammen die door de lucht zweven. Het gaat om een gepersonaliseerd netwerk van thuisapparaten op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

De veronderstelling is dat dankzij kunstmatige intelligentie jouw dagelijks leven comfortabeler, economischer en veiliger zal zijn. Een sleutelonderdeel van deze technologische revolutie is al geruime tijd Google Assistant en de Google Home-applicatie. Met behulp hiervan kun je met alleen je stem bijvoorbeeld de verlichting en thermostaten regelen. Ook kunnen slimme stekkers, camera’s in huis of tuinmonitoring worden bediend. Via de applicatie kun je apparaten beheren die compatibel zijn met Google Home.

OPMERKING: Google Home Voice Service is beschikbaar op miljoenen apparaten van Google en andere Android-fabrikanten.

SALUS Controls-apparaten werken met Google Home Onze geselecteerde producten werken heel goed met de thuisassistent. Dit betekent dat de Google-interface goed met ze overweg kan en ze correct bedient. Op dit moment kun je de volgende apparaten vrijelijk via Google Home bedienen:

Thermostaten: SQ610, SQ610RF, VS10WRF, VS10BRF, VS20WRF, VS20BRF, HTRP-RF(50), HTRS-RF(30)

Meer weten over Salus Smart Home?